UNCHAINED TV: ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ VEGANS




Κυρίες και Κύριοι της μεγάλης οικογένειας των vegans σας έχω καλά νέα. Εξαιρετικά νέα για την ακρίβεια. Η συμπαθής κοινότητα μας, αυτή του βιγκανισμού, έχει πλέον και την δική της ψηφιακή πλατφόρμα. Ονομάζεται UnChainedTv, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή της στις έξυπνες συσκευές σας είτε λειτουργούν με ios είτε με android κι' όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Ναι, δεν πληρώνετε τίποτα σε συνδρομή.

Την πλατφόρμα UnChainedTv δημιούργησε η Jane Velez Mitchell. Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη δημοσιογράφο, παγκοσμίως γνωστή και μέσα από την εκπομπή της "Headline News" την οποία παρουσίαζε επί έξι χρόνια στο CNN. Το πρόγραμμα αυτού του ψηφιακού καναλιού είναι πλούσιο και ποικίλο. Έχει ενημερωτικές εκπομπές της vegan επικαιρότητας, talks shows, προγράμματα γυμναστικής, εμβληματικά ντοκιμαντέρ, διάσημες μαγειρικές εκπομπές όπως οι "The New Vegan Chef" και "The Vegan Roadie" ενώ φιλοξενεί ακτιβιστικά films και videos από τους vegan διάσημους ήρωες μας Joaquin Phoenix, Moby, Regan Russel

Η δημιουργία αυτής της πλατφόρμας είναι η καλύτερη δυνατή απόδειξη ότι ο βιγκανισμός έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και να δημιουργεί μια νέα κατάσταση, πέρα απ' όλους τους άλλους τομείς, και στην επιχειρηματικότητα. Στην αρχή ήταν μόνον διατροφική τάση, μια μόδα που πολύ στοιχημάτιζαν ότι δεν θα αντέξει στον χρόνο. Έκαναν λάθος. Η vegan φιλοσοφία ζωής με αγάπη, βιοηθική και ενσυναίσθηση αγγίζει και την επιχειρηματική δράση. Πρέπει να είμαστε περήφανοι λοιπόν γιατί γίναμε, όπως επισήμανα στην αρχή του κειμένου μου, μια μεγάλη παγκόσμια οικογένεια η οποία έχει κοινές αξίες. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις