ΥΠΕΡΟΧΑ VEGAN ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΙΑ



Όσο πάει η επικαιρότητα μας γίνεται και καλύτερη. Η Vegan επικαιρότητα μας, για να είμαστε και ακριβείς, κατακλύζεται από νέα, εξελίξεις, ανακαλύψεις. Σε κάθε πτυχή της ζωής μας ανακαλύπτουμε κάποια καινοτομία για free cruelty καταστάσεις. Σώζουμε ζώα εδώ και χρόνια με το να τα βγάλουμε από το πιάτο μας. Τώρα πλέον τα σώζουμε μέσα από την μόδα και το ντύσιμο. Καιρός ήταν.

Τι σας έχω λοιπόν σήμερα; Την γερμανική εταιρεία Thies η οποία φτιάχνει παπούτσια με "δέρμα" από ελαιόδεντρα. Δηλαδή η χρυσοφόρα ελιά, σύμβολο της αθηναικής μας γης, μπορεί και γίνεται ήδη πρώτη ύλη για την κατασκευή υπέροχων παπουτσιών. Απ' ο, τι έχουμε μάθει τα υποδήματα κατασκευάζονται από τα φύλλα της ελιάς και τα απομεινάρια από την διαδικασία της δημιουργίας του ελαιολάδου. Η συλλογή διαθέτει casual παπούτσια για γυναίκες, άνδρες και παιδιά σε χρώματα όπως το ανοιχτό κίτρινο, το πράσινο της μέντας, το ροζ, το μπλε και το γκρι. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρωτοβουλία της εν λόγω εταιρείας στον τομέα της βιοηθικής μόδας. Από τον Σεπτέμβριο ήδη είχε μπει δυναμικά στο παιχνίδι με την σειρά nat-2 η οποία παρέδωσε στο κοινό παπούτσια φτιαγμένα από αλεσμένο καφέ. Η Thies είναι μια εταιρία 156 χρόνων και έχει την έδρα της στο Μόναχο. Εκεί στην Βαυαρία.  Το μεγάλο ερωτηματικό είναι γιατί η Ελλάδα που είναι γεμάτη από ελαιόδεντρα δεν έχει ήδη δραστηριοποιηθεί σ' αυτό τον τομέα. 




Σχόλια

  1. Πώς μπορω να παραγγειλω ...μ αρεσαν πολυ...ευχαριστω..ναστε καλα!💪🏻🌿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό...πόσα πολλά μπορούν να γίνουν κ ακόμα έχουμε Θεό το πλαστικό και τα κάθε είδους δέρματα. Ωραίο άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μια ωραία ιδέα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αγαπημένε! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις